Verzending en retourneren

Verzending

We verzenden alle bestellingen met PostNL.
Onze verzenddagen zijn maandag, woensdag en vrijdag. We streven ernaar om je bestelling altijd binnen 1-2 werkdagen te verzenden.

De verzendkosten binnen Nederland zijn standaard €4,10. En bij bestellingen vanaf €50,- gratis. De verzendkosten naar België bedragen €10,00 en zijn vanaf €75,- gratis.

Je ontvangt een track and trace mail wanneer je bestelling op de post is gegaan. Is je gehele bestelling op voorraad, dan wordt het binnen 1-2 werkdagen verzonden. 

Retourneren

Ben je niet helemaal tevreden over het product? Dan kun je het product binnen 14 dagen na ontvangstdatum retour sturen.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Vergeet niet een briefje toe te voegen met het ordernummer, hierdoor kan je retourorder sneller verwerkt worden! Ook ontvangen we graag een reden van retour.

De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Retouradres:
Nouvelle Vie baby
Salland 147 
9405 GH Assen

Meld je retour van te voren per mail naar info@nouvelleviebaby.nl en noteer hier je ordernummer en graag de reden van retour.

Wanneer je je retour hebt aangemeld heb je nog maximaal 14 dagen de tijd om het product te retourneren. 

Nadat wij het retour hebben ontvangen krijg je binnen 14 dagen het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten mits van toepassing gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huisadres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 4,10 per pakket (brievenbus+ pakket).

Heb je een vraag over het retour zenden, neem dan ten alle tijden contact op via info@nouvelleviebaby.nl.

Uitzonderingen herroepingsrecht

Sommige producten worden op maat gemaakt door de door jouw opgegeven maatvoering of specifieke wensen. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

© 2022 - 2023 Nouvelle Vie baby | sitemap | rss