Levering

1Wat zijn de levertijden?
Onze verzenddagen zijn maandag, woensdag en vrijdag. We streven ernaar om je bestelling altijd binnen 1-2 werkdagen te verzenden. Alle bestellingen worden verzenden met DHL.
2Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten bedragen €4,10 voor bestellingen binnen Nederland en 10 euro voor bestellingen in België. De verzending is in Nederland gratis vanaf een besteding vanaf €75,- en voor België bij een besteding vanaf €100,-.
3Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Ja dat is zeker mogelijk! Via het kopje afspraak maken rechtsboven in kun je hiervoor een afspraak maken! We vinden het leuk om je bij ons kantoor/atelier in Assen te ontvangen!
4Kan ik de items ook komen bekijken van te voren?
Je kunt bij ons ook fysiek komen winkelen! Via het kopje afspraak maken rechtsboven in kun je hiervoor een afspraak maken! We vinden het leuk om je bij ons kantoor/atelier in Assen te ontvangen!
5Wat moet ik doen als mijn bestelling niet correct geleverd is?
We helpen je graag verder om het op te lossen. Je kunt hiervoor een mail sturen naar info@nouvelleviebaby.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
6Mijn artikel is beschadigd wat nu?
We helpen je graag verder om het op te lossen. Je kunt hiervoor een mail sturen naar info@nouvelleviebaby.nl. Graag een foto bijvoegen van de beschadiging en het ordernummer vermelden en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Retourneren

1Kan ik een artikel ruilen?
Ja dat is zeker mogelijk! Meld dit via de mail info@nouvelleviebaby.nl binnen 14 dagen na ontvangst. De kosten voor het retourneren van het artikel zijn voor de klant. Mocht je een ander artikel weer willen dan zullen wij de verzendkosten van het nieuwe artikel voor onze rekening nemen.
2Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Ben je niet helemaal tevreden over het product? Dan kun je het product binnen 14 dagen na ontvangstdatum retour sturen.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Vergeet niet een briefje toe te voegen met het ordernummer, hierdoor kan je retourorder sneller verwerkt worden! Ook ontvangen we graag een reden van retour.

De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Retouradres:
Nouvelle Vie baby
Doctor A.F. Philipsweg 13
9403 AC Assen

Meld je retour van te voren per mail naar info@nouvelleviebaby.nl en noteer hier je ordernummer en graag de reden van retour.

Wanneer je je retour hebt aangemeld heb je nog maximaal 14 dagen de tijd om het product te retourneren.
3Hoe werkt de terugbetaling?
Wanneer we de bestelling retour hebben ontvangen krijg je binnen 14 dagen het volledige orderbedrag retour op de wijze waarmee je de betaling hebt gedaan.

Betaling

1Wat zijn de betaalmogelijkheden?
Dit zijn de betalingsmogelijkheden: Ideal, Creditcard, Klarna en Bancontact.
2Mijn betaling lukt niet. Wat nu?
Mocht je betaling niet lukken dan mag je contact opnemen met ons via de mail info@nouvelleviebaby.nl of via whatsapp +31 (0) 615449436. We zullen dan gezamenlijk kijken waar het misgaat en kijken hoe we dit kunnen oplossen.

Maatvoering

1Hoe vallen de artikelen qua maat?
Onze artikelen vallen echt op maat! Je mag er daarom ook vanuit gaan dat een maat 50 ook echt een maat 50 is. Heb je vragen over de maat? Dan mag je ons altijd mailen via info@nouvelleviebaby.nl of een berichtje sturen via whatsapp +31 (0) 615449436. We helpen je graag verder!
2Welke maat adviseren jullie voor het geboortepakje?
We adviseren altijd maat 50 omdat je dan zeker weet dat het pakje ook mooi zit. Je wilt natuurlijk dat het mooi aansluitend is voor de eerste foto’s van je kindje. Maat 50 past als geboortepakje eigenlijk altijd elk kindje. Onze items zijn over het algemeen ook vrij rekbaar waardoor maat 50 een goede keuze is.
3Tot welke maat gaat jullie kleding?
Onze kleding gaat over het algemeen vanaf maat 50 ™ maat 68. Op enkele uitzonderingen na. De boxpakjes zijn alleen verkrijgbaar in de maten 50 en 56. En we hebben longsleeves die in iets grotere maten verkrijgbaar zijn, namelijk maat 74 t/m 92. Ook gaan de broekjes en flairs mini panter en bohemian flower t/m maat 92.
4Hoeveel kleding heb ik nodig in het begin?
De gemiddelde baby past enkele weken in maat 50. We adviseren daarom enkele setjes in maat 50 aan te schaffen, maar wat meer setjes in maat 56. Mocht maat 56 nog iets te groot zijn dan kun je altijd het mouwtje of pijpje een keertje oprollen.